Födelsedagsfirande

Min vecka har varit toppen. Det började med att Tim, Keri och Ellie på tisdagen kom in till London och tog med mig både på the London Aquarium och London Eye. Det var helt fantastiskt! Båda sakerna var supercoola, det enda som var lite synd var att när vi köat en halvtimme tillsammans med en barnfamilj med den högst vrålande ungen jag någonsin träffat, så blev det brandevakuering och vi fick gå ut genom nödutgångarna och vänta tills de släppte in igen. Men slutet gott allting gott, vi slutade på Pizza express och satt och pratade länge med Keri's pappa. En jättemysig dag!
 
 
På torsdagen kom pappa, Lena och Ellen hit. Jag jobbade till klockan 9, köpte en födelsedagspresent till mig själv från jobbet och sedan åkte jag till Tottenham Hale för att träffa dom. Jag åt luch på Wasabi där maten inte kändes helt fräsch och jag tror inte det var en bra ide, för när jag väntade på stationen fick jag världens feber/illamående/huvudvärksattack. Jag kunde inte röra på huvudet för då sprängdes det verkligen, även om jag bara rörde blicken. Men det gick över på någon timme, lagom tills deras tåg anlände. Så åkte vi hem till deras hotell, och jag kom nog hem till mig vid två på natten. 
 
Dagen efter det så åkte vi buss och kollade in staden lite, sedan Primark (såklart) och Ellen köpte massor, och sedan åt vi på Carluscio (eller något sånt) och det var nog bland det godaste jag ätit tror jag. Sen gick vi runt, picadilly circus, leicester square och westminster för att se alla typiska London-grejer (och besöka M&M-butiken). Jag och Ellen bokade en biljett till London eye igen, och sen fikade vi tills det blev kväll och då åkte vi. Jag och Ellen köpte också våra namn i halsband av en kille på bron.
 
På lördagen åkte vi till OS-arenan och Westfield shoppingcenter där vi gick runt och kollade hela dagen, och sedan käkade vi på GBK, som gör världens godaste hamburgare. Det var en spännande det det. På bussen dit blev vi attackerade, eller ja. Vi satt på övervåningen när bussen stannade mitt i vägen, och så hör vi att busschaffuören börjar bråka med en mopedist som körde framför. Vi hör bara hur de skriker på varandra, sedan helt plötsligt sätts ett högt larm på: "THIS BUS IS UNDER ATTACK, PLEASE DIAL 999". Vi blev lite nervösa ett tag men sedan fick vi förstärkning av en annan buss som backade upp oss och då åkte killen iväg på sin moppe. Spännande.
 
På söndagen var det soligt och vi gick till Camden. Jag och Ellen köpte varsinn fickspegel och alla blev imponerade av Cyberdog. Sedan gick vi till Primrose Hill och käkade glass. När de sedan åkte tillbaka till Stansted så köpte jag några födelsedagspresenter till mig själv, och bokade en biljett hem. Nu är det spikat, den 17 maj kommer vi hem! Och sista födelsedagspresenten till mig blir idag då jag ska färga håret om någon timme!
 
Snygg bild på mig och ellen (båda med nya swatch-klockor hehe)
Det regnade hur mycket som helst när vi åkte London Eye, det gjorde ingenting för utsikten var lika vacker, men det var omöjligt att ta bilder då kameran prompt skulle fokusera på rutan istället för bakgrunden! Haha.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0