Le förra helgen

Nu äntligen så tar jag tag i det här.
 
Förra helgen kom Emma, Madde och Johanna hit. Vi började dagen med att knalla oxford street upp (inget nytt för mig kanske som jobbar där) och regent street ner. Längst ner på regent street finns nämligen en M&M-affär med bara massa M&M's. Den är tre våningar hög och det finns pick&mix där man får göra sin egen blandning. Svindyrt, såklart (inte mindre än 20 kg hektot!) men det kan man väl unna sig i världens coolaste affär. Efter det så åkte vi runt lite på tunnelbanan, gick mellan kings cross och st pacras (vilket är tågstationen brevid kings cross) hundra gånger på grund av missförstånd (mest mitt fel) och sen käkade vi på TGIF i covent garden. På kvällen hittade vi en bra nattklubb som heter KOKO och ligger i Camden, och stannade där tills jag knappt kunde gå i mina klackar och alla ville hem. 
 
M&M store! Hela väggarna fulla med godis...
 
Dagen efter tog vi mycket mer sovmorgon än vi förtjänade, stressade i oss hallonpannkakor och kom för sent till Harry Potters värld! Som tur är var vädergudarna med oss och det snöade, och som vi alla vet är snö i England = kaos, och därmed hade de full förståelse för att vi var lite sena. Vi överklagade inte den domen, utan hämtade våra Harry Potter badges och tog upp kamerorna. Touren igenom Harry Potters värld var helt amazing. Först blev jag lite besviken för att det hela har filmats in i en stor betongruta (tänk stadiumlagret) och inte ett slott, men jag kom över den tragedin rätt snabbt. Det var magi alltå. Kolla bilderna:
 
Så himla coolt med jackorna och byxorna, det är outfiten som Harry har på sig då de tältar. I början ren och fin, sen byter han outfit så den blir mer smutsig och sliten. Dom har tänkt på allt.
Honungsöl/butter beer!
Har redan läst båda böckerna jag fick av Madde en gång. Men dom tål att läsas igen! Stort tack till mina fina vänner för världens bästa dag, och speciellt tack till Emma för världens bästa födelsedagspresent!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0