Dag 12

Norge fortsätter leverera. Sovit idag för första gången på två dygn, eftersom jag jobbat i sträck och kommer få fetd med cash. Nej men kunde helt enkelt inte sova igår kväll och sen hade jag ett 14 h arbetspass på det sen. Idag jobbade jag i en timme vilket var så. damn. ovärt. Gå hela 50 metrerna till jobbet för 180 kr, jag ville bara ligga hemma och äta nutellapannkakor vilket jag har gjort i de resterande timmarna av dagen.
 
Jobbade på ett bröllop igår (på en av Bergens finaste resturanger!!) och jag tycker det är så himla kul med nya erfarenheter. Har aldrig gjort proper servitörjobb förut och nu kan jag flera coola skills som exempelvis hur man bär hundra tallrikar på armen, hur man häller upp vin på "rätt sätt" och hur man bär totalt 9 glas med en hand.
 
Skulle jobba natt idag på 7eleven men fick ledigt. Lite synd för jag gillar att jobba natt på helgerna, massor fulla och glada folk som ska köpa korv. Jag jobbar ju med en namnskylt som det står "Under upplärning" på så folk vet att jag inte kan allt och igår fick jag skummaste komplimangen av en aspackad norsk. "Jo alltså du är ju ganska snygg, för att vara på upplärning alltså". 
 
Ba eh tack... haha. För att vara på upplärning duger jag alltså. Har inte nått upp till 7eleven-standarden än men på god väg kanske.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0