Helg och älg

Ok inte riktigt helg, men det är svårt att hålla reda på dagarna när man är ledig! Josefin är hemma. Världens bästa Josse/Barkpersson/Nillet/Alkis/Kwong är hemma! Vi har ätit oss tjocka och druckit oss fulla och haft världens time of our lives de senaste dagarna. Imorgon ska vi ut på min ö och grilla.
 
Vill också bara påpeka att det är Augusti. Jag började månaden med att bli attackerad (nåja) av en Älg. Den hoppade ut ur buskarna ca 2 meter framför mig och jag reagerade som vilken människa som helst skulle göra och stod blickstilla, vågade inte andas, blundade lite halft, hoppades på överlevnad och snabbt tog upp kameran. Kamerareflexen är något jag misstänker utvecklats snabbare på iPhone-generationen och eventuellt strider mot stå-stilla-reflexen men vi lever ju på 2000-talet nu och kan inte längre helt förlita oss på reptilhjärnan för viktiga beslut.
 
Jag kallar honom Helge:
 
Obs, här har han hunnit springa iväg en bit längs med cykelvägen och är nu på väg in i andra buskar. Han var fullt allvarligt 2 meter ifrån mig (vi krockade nästan) och jag fick mig en rejäl nära älg-upplevelse.
 
Om ni är intresserad av massa härliga äntligen-återförenade-bilder av oss så kommer de här:
 
 Välkommen hem Josie!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0