jobba

Har i stort sett jobbat sen kl 10 i morse och blev klar någon gång vid 1, på natten alltså. Det blir fint med lite inkomst. En av Bergens finaste resturanger jobbade jag på idag och de ville att jag skulle komma in igen på Lördag innan seven-passet. Rätt nice med dubbla jobb faktiskt, hoppas jag hittar ett fulltids så jag kan fortsätta såhär. 
 
Unnade mig själv ett par skor också för en tusenlapp, fina svarta läderskor. Behöver de verkligen (har seriöst gått omkring i högklackat senaste veckan) och det var kärlek vid första ögonkastet. Ska visa bild imorgon!
 
Imorgon ska jag också tvätta, har inga rena strumpor kvar utom fjällsockarna. Sen ska jag relaxa. Har ett nattpass imorgon och sedan ett dagspass dagen efter och sedan ett nattpass igen tillsammans med Micke som jag bor med, vi är kollegor nu ju. Ser fram emot det även om det blir hårt.
 
Igår klättrade jag och Emil upp på Bergens högsta Berg, Ulriken. Fy fan vad jobbigt det var, 20 gånger jobbigare än Flöyen, berget vi bor på foten av. Det fanns en kringelikrokväg upp 1,7 km och sen ett stenras typ som gick helt rakt upp (gissar på 6-700 m) men då satte man ned varje fot i midjehöjd. Rakt upp! Värt det dock när vi kom upp, utsikten var amazing och vi kom fram typ halv 10 vilket betydde perfekt solnedgång.
 
 
Här är en bild. Nu orkar jag inte skriva mer, klockan är snart 3, sov gott och vakna torrt!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0