3 rutiner

Jag kämpar ganska hårt med att få in tre stycken rutiner i mitt liv just nu. Egentligen tror jag det funkar bäst om man fokuserar på en sak i taget när man vill förändra något (inte då börja springa, äta sockerfritt, använda tandtråd varje kväll och dricka 8 glas vatten från och med nu!). Grejen är att jag inte står ut med att inte ändra de vanorna jag har nu så jag försöker så mycket som möjligt att jobba på alla tre.
 
Hållningen - jag har aldrig haft dålig hållning eller säckat ihop, men det finns absolut möjlighet till förbättring och sedan jag fick reda på att min ena axel sitter för långt fram (har aldrig märkt det) så har jag tänkt att jag ska vänja mig vid en perfekt hållning, speciellt för att motarbeta eventuella axelproblem i framtiden.
 
Sluta svära - jag kan ju för i helvete inte!
 
Gå och lägga mig innan midnatt - jag stannar uppe jättesent och klickar mig omkring på olika hemsidor, bloggar och wikipedia. Sen vaknar jag ganska tidigt och ligger och drar mig i flera timmar. Det slutar med att jag får väldigt lite djupsömn och jag vill helst ha ca 9 timmars riktig sömn på natten, och sedan gå upp och vara pigg. Det har inte hänt på många månader dock, och det är dags för förändring! Jag brukade ha extremt lätt att somna och förstod inte folk med insomningsproblem alls! 
 
På tal om ingenting: Titta vad jag hittade på lagerhaus! Ett doftljus med doft av...
.. Ahh, grape.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0