London weekend planner

 
Nu har jag skrivit en hel del inlägg med tips om vad man kan göra i London. Jag tänkte avsluta med hur min resa skulle se ut om jag planerade en weekend!
 
Flyg
Ryan Air till Stansted och expressen fram och tillbaka till flygplatsen.
 
Hotell
Något lagom stort hostel de flesta dagarna (Alastor Museum Hostel) och kanske en natt på något finare (Hilton eller Premier Inn).
 
Shopping
Oxford Street för lite klassisk Londonshopping, men även en heldag i någon av shoppingcentrena Westfield. Skulle en annan dag ta en sväng förbi Harrods och även mysa på Brick Lane eller Portobello Market.
 
Turistmål
Gå ner till Big Ben, längs med South Bank och ta en tur i London Eye är den mest värda turistaktiviteten enligt mig. Även Madame Tussauds är stort om man lyckas komma på en vardag och boka biljetter i förhand.
 
Lunch
Lätta mål skulle ätas i Regents park och på Carluccio i St. Christophers Place. Komplettering med fikapauser på Cafe Concerto och Snog i Soho.
 
Middag
Jag skulle först och främst testa en resturang jag velat gå till länge - Sushi and Sticks! Men många mål skulle ätas på lite rejälare versioner av snabbmatshak; Pizza Express och GBK (Gourmet Burger Kitchen) skulle vara givna. En tur till Borough Market är obligatorisk.
 
Utgång
Fördrinkar och lite plockmat skulle inleda kvällen på Edinboro Castle i Camden. Efteråt skulle vi bege oss till Proud och Koko för en riktigt sen kväll och mycket dans. En annan kväll skulle inledas och avslutas lite lugnare på Jewel i Picadilly Circus, med ett stopp på vägen - Sketch - för en lyxig drink och ett toabesök (googla om ni inte vet vad jag pratar om).
 
Hela resan skulle kantas av starbuckskaffe och rosevin. Åh. Kan inte någon bara följa med mig till London snart? Vi kommer att älska livet ♡
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0