Migrän

Jag hade en to-do list för idag men det hela sket sig ganska snabbt. Jag hann ut på en runda, hem och stretcha lite sedan började det flimmra framför ögonen. Jag la mig i ett långt bad och blundade hela tiden men det hjälpte inte att stoppa attacken. Jag hatar verkligen att ha migrän för det är en så stark smärta som man blir hjälplös inför och värktabletter hjälper inte. Som tur är får jag det inte ofta, och har inte haft det på flera år faktiskt. Jag hoppas att det kan få fortsätta vara så.
 
Jag får verkligen alla symptom. Först flimmer i blicken, sen blir allt ljust, sen blir allt mörkt. Här har jag hunnit gå och lägga mig med täcket över huvudet och en värktablett som iallafall hjälper mot ansiktsvärken, men inte mot själva huvudvärken. Den sätter sig i ena ögat och strålar mot tinningen, jag tål inte ljus eller ljud utan ligger bara där och försöker att inte spy av illamåendet eller gråta av frustration i flera timmar. Det bästa är om man kan somna ifrån skiten och vakna då det är lite bättre. Jag ska köpa sömntabletter på apoteket så att jag har lite hjälp ifall det händer igen, det kan vara skönt att slippa gå och oroa sig.
 
Nu har det iallafall lugnat sig och känns mer som en stark spänning än smärta. Funderar på att käka lite mat då jag senast åt lite jordgubbar till frukost vid 9-halv 10 imorse. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Elnaz

Krya gumman! Hoppas skiten e över imorn aså! <3

Svar: Åh tack fina du <3
Frida Ljung

2013-07-23 @ 23:37:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0