Svar på frågestunden

Här kommer alltså en lista om mig. Hur intressant? Älskar listor, de är som frågestunden ingen har bett om!
 
Nämn en bra sak med dig själv: Jag är generös, engagerad och medkännande. Eller generösengageradochmedkännande om man bara fick säga en sak!

Nämn en mindre bra sak med dig själv: Jag obsessar. Snöar in på saker och kan ofta leva på samma samtalsämne i veckor oavsett hur (o)intresserade alla andra är. Detta stör nog mer alla andra än mig själv dock...

 Vad var det senaste du sa högt? "Tack för maten" 

 Vad var det senaste du googlade? "Sluta svära" då jag har kommit underfund med att jag svär något kolossalt mycket i jämförelse med genomsnittlig person. 

 Vad åt du senast? Överbliven tårta. Ellen fyller år på Måndag och det har firats!

 I vilken bil åkte du senast? Har åkt runt med bensinmätaren på noll i mammas Suzuki den senaste veckan. Jag gillar också att leva farligt. (Glömde tanklocksnyckeln)

 Hur skulle du se ut om du aldrig hade ändrat något med ditt utseende? Jag skulle ha något extremt långt, ljusbrunt hår och två tänder skulle vara mindre än de nu är.

 Vad är du rädd för? Jag är fruktansvärt rädd för att vara död. Inte just att dö, utan mer att inte längre finnas och få vara med. Även att andra som jag älskar ska dö. Har aldrig haft någon i min direkta närhet som dött och vet inte hur jag kommer klara av det heller.

 Vad var du rädd för när du var liten? Jag var väldigt rädd för traktorer när jag var liten. Kan fortfarande idag komma ihåg (och förstå på något sätt) paniken när det kom en traktor. 

 Någon som inspirerar dig: Människor som är passionerade över att förändra världen. På stora eller små sätt.

 Värsta smärtan du råkat ut för: Har ni fått djungelvrålssalt i ögat någon gång? Eller skurit er i mungipan på plasten till en isglass? ...Do you wanna know how I got these scars?

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0