London Tips - Hotell

Jag har inte bott på många hotell i London men jag har bott på två som jag gillar väldigt mycket, i olika prisklasser. Det första är Alastor Museum Hostel (alltså ett vandrarhem för så lite som 10 pund/natten som billigaste alternativ!) som ligger precis vid British Museum i mysiga stadsdelen Holborn (slutet på Oxford Street). 
 
Om man är ett gäng, inte vill ha någon lyx men gärna vill festa, hänga med sköna människor (det är åldergräns uppåt på hostelet, man får inte vara äldre än 28 eller något sådant) och ha någonstans att dumpa sin packning så är det här det perfekta stället. Folket som jobbar där är supertrevliga och det finns ett tv-rum där massor med ensamma travellers samlas på kvällen. 
 
Det andra är Shaftesbury's Notting Hill, vilket är ett fyrstjärnigt hotell vid Prince's square som är den lyxigare varianten jag verkligen kan rekommendera. Sängarna var seriöst sköna (du kommer inte vilja gå upp på morgonen), det låg väldigt nära Notting Hill centrum och Portobello Market, man fick bra sevice med väskbärare och städning varje dag och priset var ändå helt ok. Det låg runt 800 kr natt och person, vilket jag tycker är bra för ett så fint hotell.
 
Shaftebury's i Notting Hill. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0