Tandköttsinflammation

Har haft världens jävla tandköttsinflammation och gick till tandläkaren idag - och den var borta! Lyckan. Alltså jag har gjort så mycket fel i mitt liv att det är galet. Läste nu att endast 10% av svenska befolkningen borstar rätt, trots det är vi bäst i världen? Shit vad världen suger kan man ju tycka om 90% minst inte ens vet hur man gör ordentligt. Men hey jag var en av dom så ska inte klaga. 
 
Nu har jag iallafall pratat om min inbillade tandlossning med varenda person jag träffat typ (liten överdrift), och är stolt över mig själv nästan att jag inte presenterat mig själv som döende i bakterieinfektion varje gång jag hälsat på någon på bussen (har en tendens till rätt så extrem hypokondri nämligen).
 
Sen vill jag bara säga till alla att ta hand om era tänder. Har lärt mig så mycket under dessa veckor: Tandtråd innan borstning, skölj ej munnen efter borstning, skölj tandborsten med varmt vatten, borsta tänderna innan frukost inte efter, drick never ever ever fruktjuice eller läsk vad ni än gör typ och borsta för guds skull tandköttet och kanten till tandköttet noga. Och om ni vill ha fler tips och råd kan ni fråga er tandläkare eller varför inte mig för jag är er nya hobbytandläkare! Och det märker ni iom att mitt första inlägg på en månad plus är om tandköttsinflammation.
 
Jaja. Låter denna hårda tid stå för varför jag inte skrivit något här. Dock har det inte varit all bad. Tvärtom, ganska kul mestadels av tiden faktiskt. Typ som när Madde ramlade av studsmattan eller när min katt satt med foten på elementet. Världens snyggaste pose.
 
 
 

RSS 2.0