Fin dag idag

God kväll!
 
Jag har precis ätit en jäkla festmåltid kan jag lova. Fick en namnsdagspresent av mamma i morse (tack bästa mamma) och hade råd att köra en riktig shoppingrunda på Sainsburys. Vilken lycka alltså. Har druckit juice, ätit någonting som inte är tortellini, jag har till och med frukt hemma. Man mår bra här hemma alltså!
 
Dessutom kan jag glatt meddela att min hyresvärd fortsatt använder mig som testobjekt för hennes bakprojekt, äppelpaj nu senast, och att Rihanna var dörr i dörr med mitt jobb idag. Dock gick jag inte in på grund av att det var en milslång fjortiskö utanför och jag hade bara skinnjacka på mig så jag hade ingen lust att stå där och frysa. 
 
Igår bakade min hyresvärd alltså denna skapelse (jag tyckte MVG) och här dagens gourmetmiddag
Kan ni gissa vad det är på sista bilden? Jo en pop-up pissoar. Klockan 10 varje kväll dyker såna upp ur marken runt hela london enda tills klockan 4 på morgonen då de försvinner ner i marken igen. Detta för att förhindra "public urination". Den stora frågan kvarstår dock; vad händer om man nu bestämmer sig för att kissa 03.59? Åker man med ner?
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0