MAJGAAD

Vi flyttar hem imorgon! SHIET det blev verkligen inte nöjespark idag och det är jag glad över för här packas det som aldrig förr.

Dessutom var lejonkungenmusikalen det bästa jag någonsin sett och tvekar starkt på att jag någonsin heller kommer se något bättre. Jag rekommenderar den till alla som har chansen. Jag grät bara för att den var så bra när det inte ens var sorgligt. Haha. Är fortfarande i extas!

Världens bästa helg

Har haft en underbar helg i LB! Vi började med att fira Keri's födelsedag och äta på Pizza Express, dagen efter skulle Tim och Keri på Eddie Izzard (komiker) så jag och Ellie spelade TV-spel och käkade fish and chips. På söndagen skulle Ellie på kalas, och sedan åt vi roast dinner och myste framför tvn. Det var jättesvårt att säga hej då och åka hem, men snart kommer de ju till Sverige och hälsar på! 
 
Igår blev det den sista biokvällen med Emma och Louise. Vi åt på Friday's och såg Oblivion. Jag måste googla den filmen för jag fattade inte ett skit. Vem fan var morgan freeman liksom? Och varför fanns det 1000 kopior på Tom Cruise? Varför Sally? Aja. Tur att vi hade biosalongen för oss själva så vi åtminstone kunde diskutera teorier högt.
 
Idag ska jag skriva ut flygbiljetter och kanske åka till London, imorgon ska vi köra Lejonkungen på musikal och på torsdag hade vi tänkt att ta Tim's tips och åka till Alton Towers, en jättestor nöjespark. Men vi får se om vi lyckas hitta bussar och sånt!
 
Nu ska jag till bibban, hej!
 
Emma @ Thank God it's Friday! 

herregud england

Jag är faktiskt lättad att komma ifrån det här landet på ett sätt: allt är så oorganiserat. Jag håller på och försöker få tillbaka min skatt nu (ca 15 000 kr) men tror ni det går bra? Nej. Man måste ha 500 papper, skicka allt till rätt person, kryssa i rätt rutor och bifoga rätt sedlar. Dessa papper ska man få av sina arbetsgivare, men tror ni man får det? Nej. Precis på samma sätt som man inte får betalt i tid, blir lovad jobb som dom tar tillbaka dagen innan man skulle börja och ljuger om hur saker fungerar och sedan när man ställer dom till svars får svaret att det inte är något de kan göra. De bryr sig helt enkelt inte om sina anställda! Jag orkar inte. Jag saknar sverige där skattekontoret hör av sig för att lämna tillbaka pengar och man kan deklarera via sms.
 
För att jag ska få tillbaka pengarna hänger allt på att jag hinner få min "p45" av swatch innan torsdag. Som om det kommer att hända? Den från Zara fick jag typ alldeles nyss! Det var 3 månader sedan jag jobbade där. Jag håller på att bli galen. Jaja. Imorgon ska jag gå dit IGEN. Jag har iallafall mitt årsinkomstpapper "p60" så jag borde kunna få minst 2/3 av skatten tillbaka.
 

Semester

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så skönt att ha ledigt. Semester tills den 17e då vi åker hem på semester, innan vi tar solsemester i en vecka och sen kommer jag tillbaka till sommarlovet. Livet är hårt kan man tycka. Igår var vi på Madame Tussauds i några timmar och sedan käkade vi på Chiquito. Jag som hatar lök lyckades beställa in en rätt som bestod av 90% lök, vilket var lite misslyckat men efterrätten var iallafall asgod. (Näst sista bilden). Idag får jag se vad jag hittar på! Kram.
 
 

PS

Förresten ägde min dag. Med uppenbara anledningar:
 
 
 
 
 
Njuter av ledigheten vill jag lova.

I min handväska

Den här kvällen har spenderats på youtube och netflix. Städade upp mitt rum vid 8-tiden, gick och handlade jordgubbar, choklad och kex och sedan dess har jag slösurfat runt bland olika videos. Hittade denna om Emma Watson där hon visar innehållet i sin handväska. Har sett så många kändisar som gör detsamma och tycker det är väldigt intressant. Mest intressant är hur de lyckas ha så otroligt rimliga saker jämt. Typ sin favoritbok, sin mobiltelefon, någon sminkprodukt to die for och husnycklarna. Jag kom därefter på att jag skulle kolla vad jag har i min handväska och jag fick lov att sänka glamour-nivån en aning.
 
 
 
Istället för kalender, plånbok, läppgloss och solglasögon som Emma har i sin Mulberryväska hittade jag snarare plåster i alla världens storlekar, fyra kvitton från crepeaffären, en ensam kinapinne och hörlurar som antagligen aldrig kommer trasslas ut. 
 
 
Jag måste säga att jag är aningen besviken med mig själv efter senaste 20 minuternas projekt. Lite glam hade jag väl kunna varit. Får jobba på den. Back to Gossip Girl
 

Vad har hänt sen sist?

  • Jag har haft min sista dag på jobbet. Freedom!
  • Jag har varit i MK och hälsat på Emma och Louise
  • Det har blivit varmt ute (typ sommar)
Sen utöver detta har jag haft några väldigt fina dagar i London. Innan jag åker hem nu blir det fullt upp! Här kommer lite bilder från senaste veckan.
 
 
 
 
 
 
 
 
Sista 2 bilderna är från igår då jag och Yong-Yun först käkade middag på Friday's i Covent Garden, och sedan hängde i China Town. Det är helt annorlunda att vara i China Town med sällskap av en äkta kines, haha, man får lite mer inblick. Vi köpte även bubbelté, vilket jag kan rekommendera att prova om ni får chansen. Jag var mest i chock hela tiden jag drack mitt, det var gott men också det konstigaste jag smakat. Små gelekulor i kallt sött té med mjölk. Weird.
 
En bra April har vi haft här i England. Nu kör vi maj!
 

RSS 2.0