I min handväska

Den här kvällen har spenderats på youtube och netflix. Städade upp mitt rum vid 8-tiden, gick och handlade jordgubbar, choklad och kex och sedan dess har jag slösurfat runt bland olika videos. Hittade denna om Emma Watson där hon visar innehållet i sin handväska. Har sett så många kändisar som gör detsamma och tycker det är väldigt intressant. Mest intressant är hur de lyckas ha så otroligt rimliga saker jämt. Typ sin favoritbok, sin mobiltelefon, någon sminkprodukt to die for och husnycklarna. Jag kom därefter på att jag skulle kolla vad jag har i min handväska och jag fick lov att sänka glamour-nivån en aning.
 
 
 
Istället för kalender, plånbok, läppgloss och solglasögon som Emma har i sin Mulberryväska hittade jag snarare plåster i alla världens storlekar, fyra kvitton från crepeaffären, en ensam kinapinne och hörlurar som antagligen aldrig kommer trasslas ut. 
 
 
Jag måste säga att jag är aningen besviken med mig själv efter senaste 20 minuternas projekt. Lite glam hade jag väl kunna varit. Får jobba på den. Back to Gossip Girl
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0