Uppdatering

Det ser ut som att vi flyttar på torsdag och vi har visning på gamla rummen nu imorgon. Eftersom jag kommer köpa så mycket till nya lägenheten har jag bestämt att jag får köra ett lass till sverige när jag väl bestämt mig att flytta hem, på så sätt känner jag inte att massa pengar blir spenderade i onödan. Vi köper ju som sagt en omöblerad lägenhet och kommer behöva köpa nya sängar, matbord, garderober etc. 
 
Jag har redan köpt en TV och ett skitbra högtalarsystem (viktigaste prylen såklart, haha) så vi ska bara fixa ett xbox eller ett playstation så är vi set. Vi tänkte också köpa en espressomaskin med steamer men det tar vi eftersom när vi fått några löner och sparat lite till resan i sommar också. 
 
Vi kommer ha den mysigaste lägenheten någonsin. I norge betalar man oftast första 3 hyrorna direkt så att man får tillbaka 2 månadshyror när man flyttar ut. Jag kommer alltså behöva punga ut 20 000 plus säng när vi flyttar men det är lugnt för jag är så ekonomisk av mig. Hittade exempelvis en skeppshults gjutjärnspanna för 35 kr idag på frälsningsarmen och sen köpte vi en kombinerad hammare och kapsylöppnare. Efter att ha jobbat på hultafors med att kontrollera hammare kan jag ju säga att den inte hade särkilt fin slipning och den var smått obalanserad, men jag hittade den bästa i högen och för 30 kr får man inte vara så kräsen. 
 
Jag lovar att lägga upp massa bilder när vi fått iordning allting, det kommer vara superfint.
 
Är fortfarande sjukskriven för nacken och ska på MR-scanning på fredag så då kanske vi får lite resultat. Bara det inte är cancer så är jag nöjd egentligen, men en nervskada är ju inte askul det heller. Vi hoppas på det bästa helt enkelt.
 
Jag, min nya telefon och en tavla som jag påbörjat. Är väldigt detaljerad och tar extremt lång tid...
Var ballongparty i helgen i ett svenskkollektiv och vi ställde självklart upp som ballongblåsare.
Sen var det julbord med H&M där både jag och Sara (bakre Sara) jobbar. Asnice.
Det snöade på söndagen. Till höger är dit jag och Sara ska flytta.
Det var rosor som fortfarande blommade i snön hos en av de minst 4 kyrkor som ligger i vår postkod.
Sara på festplassen.
Sara på Sydneskleiven.
Ulriken och blå stenen (Sara smet här).
Och till sist Sara på torgallmänningen. 
 
Nu har Sara precis gått och lagt sig och jag ska väl också sova snart. Ska upp tidigt och städa då visningarna börjar vid 11-tiden. Det går bra nu.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0