Bergen: Dag 80

Det var ett litet tag sedan jag skrev något här så jag tänkte mest uppdatera lite på hur allt går just nu.
 
Jag jobbar inte på 7eleven längre, det körde ihop sig med tiderna och båda arbetsgivarna ville att jag skulle jobba samtidigt, så det fick bli endast ett jobb nu och det är superskönt. Hade ledigt både idag och igår! Jobbar fortfarande väldigt mycket dock, oftast runt 10-11 timmar om dagen och det är så jag vill ha det. 
 
Galleriet som jag jobbar på!
BIT <3
Egenlagad lunch!
Bästa jobbarkompisarna när man kommer till jobbet och finner lite uppiggande teckningar då och då!
 
VI bor inte längre 9 pers i den här fyran utan 5 stycken har flyttat ut och jag har alltså ett helt eget rum! Det är skitnice och jag har inrett det lite fint med stuff från IKEA såklart:
Och toan (haha) som jag och Sara har inrett! Yey.
Utsikt från toafönstret haha, vi bor mitt mellan 2 kyrkor. Bra karma att sluta svära nu kanske?
 
Jag har börjat att få lite norska kompisar och igår var vi på den bästa festen jag någonsin varit på, det var så att galleriet som jag jobbar på fyllde 25 år och det var jubileumsfirande. Det var som en eurovisionshow, kameramän överallt, livemusik och dansare, fyrarätters middag och alla slags vin, öl och drinkar man kunde önska. Alla var uppklädda och det var så otroligt kul att gå med tjejerna från jobbet, vi var ett gäng på 7 pers och festen var i Bergens antagligen finaste resturang! Det var hur flott som helst.
 
 
 
Vädret är fortsatt skitdåligt men det gör ingenting, vi klättrat berg och springer kvällsrundor lika mycket för det (utom just nu då för jag har skadat nacken på något konstigt vis men det går nog över). Vi använder våra paraplyer helt enkelt och stormtrivs för det. Jag har hittat ett nytt favoritberg att klättra upp på och har börjat få ganska bra rumpmuskler må jag säga för det är trappa hela vägen upp och det är 400 meter högt och svinbrant! 
 
Jag trivs väldigt bra här med livet som vi lever och har planerat att stanna ett år till som det ser ut just nu, istället för att börja plugga direkt då. Mysa sig veckorna igenom och festa bort helgerna, precis så som det ska vara när man är 20 år! Universitetet kan vänta och de har faktiskt ett jäkla bra universitet här i Bergen med tandläkarelinje, så man vet aldrig!
 
 
SÅJA! Nu kan jag gå tillbaka till att försumma bloggen i två månader till! Kram
 

RSS 2.0