RIP Dosa Killer Machine

Den absolut sjukaste saken som någonsin hänt mig hände precis nyss. OK.
 
Sara, som jag bor med, Supersnälla Sambosara. Hon har en hamster som heter Dosa. När jag kom hem i lördags på natten så tänkte jag gulla lite med hamstern men så fort jag gick in i rummet fick jag en dålig magkänsla. Jag gick fram till buren och försökte få kontakt med Dosa men han bara låg helt blick stilla i ett hörn. Jag öppnade luckan och han reagerade inte ens trots att han i vanliga fall är halvvägs ute bara man kommit in i rummet. Så jag tog upp buren och skakade lite på den och Dosa skakade stelt på sin plats, inte som en mjuk levande hamster utan som ett stelt dött objekt. Jag pratade högt med honom och bad honom att inte vara död. lovade att ta bättre hand om honom och att han skulle få bo med mig ute i vardagsrummet om han bara levde. Så petade jag på honom, kall och död. Jag tänkte att jag skulle vända på honom för att vara säker och vände upp honom så att han låg på sidan, i en helt onaturlig position. Sen gick jag ut, skickade ett sms till Sara (kl 04ish) (obs. jag var nykter vid tillfället) att Dosa var död sen gick jag och lade mig. Flera gånger sedan dess, alltså i lördags natt, har jag varit inne hos honom och suttit vid hans bur medan han legat stelt i sitt hörn i den där konstiga vinkeln som han hamnat i när jag petade på honom.
 
Sen idag så satt jag och Sara och snackade. Så frågade jag när hon skulle kasta Dosa innan han började ruttna och då börjar hon skratta. Hon ba: Men Dosa är inte död? Var du seriös med det där smset jag trodde det var ett jävligt elakt skämt! Jag ba: Nej alltså Dosa är död. Han dog i Lördags. Hon ba: Jag höll i honom och matade honom idag.
 
Och nu sitter jag alltså här brevid en livs levande Dosa. Är alldeles för creeped out för att orka bry mig om bilder och sånt. Nu måste han ju flytta ut till mig i vardagsrummet också eftersom jag lovade att ta så bra hand om honom om han levde. Så nu är det jag och demondosa. Stay tuned in.

Kommentarer
Postat av: Ninni

fyfan va äckligt, läskigt...
hahah så coolt egentligen!

2014-03-14 @ 17:15:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0