Zup!

God morgon! Idag kommer min mamma och syster på besök hit till Bergen och det ska bli superkul. Maj är en så upptagen månad på jobbet i och med att norrmännens alla högtider (eller iallafall väldigt många) är i maj att jag inte har hunnit förstå att det är nu de kommer! Så idag är det helt plötsligt morgonstädning, haha.
 
Det har äntligen börjat lugna ned sig lite på jobbet efter en riktigt hård månad men jag tror vi kommer ha det väldigt slitsamt ikväll, fredagseftermiddag är aldrig ett lugnt shift. På tal om jobbet så ska jag nästa vecka få resa till Oslo och gå på norges största miljökonferens då jag vann en interntävling inom H&M och miljöansvariga. Jag får betald resa och en heldag där! Jag är helt lycklig. Att lyssna på folk prata om något de verkligen brinner för är vanligtvis det bästa som finns, och nu när det är något jag verkligen är intresserad kommer det bli fantastiskt kul.
 
I övrigt har vi nog mest gameat sedan sista uppdateringen, killarna jobbar hårt med att lära upp mig och det är rätt så svårt måste jag säga! Finns mycket mer strategi bakom klickandet än jag förstått tidigare, haha, men det har bara gått två dagar ännu så jag hoppas på att bli bättre snart så jag kan ge mig in på lite svårare matcher. Jag gör stora framsteg och det är riktigt kul! Har kommit hem när andra går till jobbet två dagar i rad nu!
 
Nu ska jag iallafall fortsätta städningen och sedan ta flera stora kaffe inför det här jobbpasset!
 
 Ny laptop + utstyr.
Emil är tillbaka från Asien! Yey!
 
 
 

Bergen dag x

När jag flyttade till Bergen var jag fast bestämd att jag inte skulle fastna här. Jag skulle söka universitetet till våren och börja på tandläkarprogrammet i jul. Jag var rädd för att jag inte skulle söka universitetet! Nu har jag insett att att fastna här är det bästa som skulle kunna hända och jäklar vad kul vi har det. Det är typ så jag skulle beskriva livet just nu. Konstant kul! Vi är miljonärer som har all tid i världen, för tid är pengar jag svär. (Ja vi lyssnar en del kent här hemma nu med nya albumet och allt).
 
I onsdags hade vi fest och det var skitkul. Jag bjöd in folk från 3 av jobben jag haft i Norge (haha) och sen gick vi ut tillsammans. Torsdag, första maj, gick mest åt till att ligga i sängen, kolla på shrek och baka hemlagad marängtårta med vaniljgrädde och jordgubbar. Sen igår var det jobb igen och fest.
 
Någonting kul som har hänt sedan sist är att vi har blivit med mexikanare. Vi hittade honom på 7eleven en torsdagsnatt i April och han fick följa med hem. Han hade mexikansk tequila och varm choklad så det var ett bargain för oss. Eller ja, han bor ju hos dom andra så för mig är det verkligen bara ett stort plus. Han heter Gabriel och är trevlig som få!
 
Här kommer iallafall lite bilder från de senaste veckorna:
 
Utekväll med H&M!
Jag, Sara, Anna och chefen
För mycket folk i för liten lägenhet (världens bästa lilla lägenhet)
Lagar grönsaker och bröd @ 4 am
Vårt ställe på jorden
Festplatsen
Ghetto Babes
Happy birthday to Sara
Bergensväder
Hanging in the garden
What can I say, just a day of my life.
Uteserveringarna är i full rulle
Hatten på, mäsken out
Här kan man va
3 lager av skog
Firren
Fin dag på bryggen. (Haha skickade det här kortet som vykort till pappa, han uppskattade det)
Fin dag på bryggen.
 
Livet är allt bra och jag är allt lycklig. Har även köpt en dator så snart kan jag gamea League med grabbarna, då blir det aldrig mer dåligt väder utan bara bra gamingväder. Kan vara den bästa iden jag någonsin haft, det återstår att ses! Puss och kram sålänge.

RSS 2.0