Bergen dag x

När jag flyttade till Bergen var jag fast bestämd att jag inte skulle fastna här. Jag skulle söka universitetet till våren och börja på tandläkarprogrammet i jul. Jag var rädd för att jag inte skulle söka universitetet! Nu har jag insett att att fastna här är det bästa som skulle kunna hända och jäklar vad kul vi har det. Det är typ så jag skulle beskriva livet just nu. Konstant kul! Vi är miljonärer som har all tid i världen, för tid är pengar jag svär. (Ja vi lyssnar en del kent här hemma nu med nya albumet och allt).
 
I onsdags hade vi fest och det var skitkul. Jag bjöd in folk från 3 av jobben jag haft i Norge (haha) och sen gick vi ut tillsammans. Torsdag, första maj, gick mest åt till att ligga i sängen, kolla på shrek och baka hemlagad marängtårta med vaniljgrädde och jordgubbar. Sen igår var det jobb igen och fest.
 
Någonting kul som har hänt sedan sist är att vi har blivit med mexikanare. Vi hittade honom på 7eleven en torsdagsnatt i April och han fick följa med hem. Han hade mexikansk tequila och varm choklad så det var ett bargain för oss. Eller ja, han bor ju hos dom andra så för mig är det verkligen bara ett stort plus. Han heter Gabriel och är trevlig som få!
 
Här kommer iallafall lite bilder från de senaste veckorna:
 
Utekväll med H&M!
Jag, Sara, Anna och chefen
För mycket folk i för liten lägenhet (världens bästa lilla lägenhet)
Lagar grönsaker och bröd @ 4 am
Vårt ställe på jorden
Festplatsen
Ghetto Babes
Happy birthday to Sara
Bergensväder
Hanging in the garden
What can I say, just a day of my life.
Uteserveringarna är i full rulle
Hatten på, mäsken out
Här kan man va
3 lager av skog
Firren
Fin dag på bryggen. (Haha skickade det här kortet som vykort till pappa, han uppskattade det)
Fin dag på bryggen.
 
Livet är allt bra och jag är allt lycklig. Har även köpt en dator så snart kan jag gamea League med grabbarna, då blir det aldrig mer dåligt väder utan bara bra gamingväder. Kan vara den bästa iden jag någonsin haft, det återstår att ses! Puss och kram sålänge.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0