Zup!

God morgon! Idag kommer min mamma och syster på besök hit till Bergen och det ska bli superkul. Maj är en så upptagen månad på jobbet i och med att norrmännens alla högtider (eller iallafall väldigt många) är i maj att jag inte har hunnit förstå att det är nu de kommer! Så idag är det helt plötsligt morgonstädning, haha.
 
Det har äntligen börjat lugna ned sig lite på jobbet efter en riktigt hård månad men jag tror vi kommer ha det väldigt slitsamt ikväll, fredagseftermiddag är aldrig ett lugnt shift. På tal om jobbet så ska jag nästa vecka få resa till Oslo och gå på norges största miljökonferens då jag vann en interntävling inom H&M och miljöansvariga. Jag får betald resa och en heldag där! Jag är helt lycklig. Att lyssna på folk prata om något de verkligen brinner för är vanligtvis det bästa som finns, och nu när det är något jag verkligen är intresserad kommer det bli fantastiskt kul.
 
I övrigt har vi nog mest gameat sedan sista uppdateringen, killarna jobbar hårt med att lära upp mig och det är rätt så svårt måste jag säga! Finns mycket mer strategi bakom klickandet än jag förstått tidigare, haha, men det har bara gått två dagar ännu så jag hoppas på att bli bättre snart så jag kan ge mig in på lite svårare matcher. Jag gör stora framsteg och det är riktigt kul! Har kommit hem när andra går till jobbet två dagar i rad nu!
 
Nu ska jag iallafall fortsätta städningen och sedan ta flera stora kaffe inför det här jobbpasset!
 
 Ny laptop + utstyr.
Emil är tillbaka från Asien! Yey!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0